• slide-2.jpg
  • slide-3.jpg
  • slide-4.jpg

Поліолефінова плівка - безсумнівні переваги застосування

Виробнича фірма "Полімер" може запропонувати широкий вибір сучасних багатошарових поліолефінових термозбіжних плівок. Головні характеристики плівок полягають в екологічності, оптимальної герметичності, зовнішньої привабливості, швидкої усадки, можливості працювати на високих швидкостях упаковки.

Поліолефін (ПОФ) має воістину унікальні технічні характеристики, високий процент збiгання, виняткову прозорість, може використовуватися в якості універсальної плівки для упаковки.
 

Особливості поліолефінової плівки

  • Плівка ПОФ повністю екологічно безпечна. Виключений ризик виділення шкідливих газів;
  • Висока міцність на розрив. Характеризується відмінною герметичністю упаковки і високою міцністю зварного шва;
  • Термозбіжність більше 60%, дуже пластична плівка, завдяки чому стає відмінним вибором для продукції зі специфічними формами. Не виділяються при нагріванні специфічні запахи, вдається запобігати попаданню всередину упаковки газу і повітря;
  • Міцність і рівномірна товщина. Висока інтенсивність розтягування і еластичність, прозорість, відмінна міцність на розрив, чудовий блиск упаковки;
  • Стійкість до високих і низьких температур;
  • Властивості плівки зберігаються при температурі від -35°С до +35°С, не відбувається самостійне термозбігання;
  • Повністю нешкідливий матеріал при використанні з продовольчими продуктами;
  • Чудові оптичні характеристики (прозорість, глянець);
  • Не виділяються шкідливі гази, не відбувається осадження вуглецю.


Області застосування поліолефінової плівки

Поліолефінова термозбіжна плівка відмінно підійде для напівавтоматичних, ручних і високошвидкісних пакувальних машин. Стає прекрасним вибором при упаковці виробів різної форми, нехарчової і харчової продукції, в числі яких:

  • Харчові продукти:
    • м'ясо, риба, птиця
    • сири
    • напівфабрикати
    • фрукти, овочі
    • кондитерські та хлібобулочні вироби.
  • Нехарчові продукти:
    • косметика
    • господарські товари
    • книги та журнали
    • компакт-диски
    • канцелярські вироби
    • пластмасові вироби
    • іграшки
    • фотографічні альбоми
    • картонна упаковка


Плівка поліолефін дозволяє використовувати також обладнання, яке призначене для застосування інших варіантів термозбіжних плівок.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Властивості Одиниця Середньостатистичні
значення
Метод
тестувания
Товщина мікрон 12±2 15±2 19±2 25±2  
Вихід продукту м2/кг 91,0 72,8 57,4 43,7  
Довжина плівки типу напіврукав м 1660±20 1332±20 1067±20 1660±20 800±20
Ширина плівки типу напіврукав мм 150-900±10  
Внутрішній діаметр втулки мм 76,2  
Механічні властивості
при розтягуванні
  Поздовжній і поперечний
напрямок
 
Межа міцності на розрив Н/мм2 125 120 120 100 120 100 110 100 D-883
Розтягування % 105 100 105 100 110 105 110 120 D-884
Міцність запаювання Н/мм2 40 40 39 39 Внутрішній
метод
Міцність на розрив грам 6,5 10 14,5 17 D-1922
Коефіцієнт тертя 0,23 0,21 0,21 0,21 D-1894  
Усадка   Поздовжній і поперечний напрямок  
Усадка при 120ºС % 52 54 52 53 52 53 51 52 D-2732
Усадка при 130ºС % 64 67 63 66 62 65 61 64 D-2732
Матовість % 1,4 1,7 2,1 2,3 D-1003
Глянець фотоємк. 125 125 125 120 D-2457
Призначення   Термозбіжна упаковка виробів  
Кількість шарів   5  
Матеріал шарів та% маси   1-й шар ПП 12,5%/2-й шар ЛПЕНЩ
20%/3-й шар ЛПЕНЩ 35%/4-й шар
ЛПЕНЩ 20%/5-й шар ПП 12,5%
 
Питома щільність ЛПЕНЩ   0,92  

 

Поліолефінова термозбіжна плівка являє собою 5-слойную плівку типу напіврукав без нанесеної печатки, яка є непористої, і яка не армована, не ламінована іншими матеріалами за винятком ПП і ПЕ, не об'єднана подібним способом з іншими матеріалами за винятком ПП і ПЕ, і не має підкладки.

Поліолефінова термозбіжна плівка типу напіврукав проводиться методом ко-екструзії 2 ПП шарів і 3 ЛПЕНЩ (лінійний поліетилен низької щільності) шарів між ними.